АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 13.02 до 16.02.2024 година продолжија со чистење на Логовардски одводен канал,одводни канали во близина на фабриката Сокотаб-Драгожани, одводен канал во близина с.Долно Агларци, како и одводeн канал во близина на с.Црнобуки. За тој период исчистена е одводна каналска мрежа во должина од 1750 метри.

Фотографии за време на чистењето на Логовардски-одводен канал во близина на с.Егри

Picture1Picture2

 

Фотографии за време на чистењето на одводни канали во близина на фабриката Сокотаб-Драгожани

Picture3Picture4

Фотографија за време на чистењето на одводен канал во близина на с.Долно Агларци

 

Picture5Picture6Фотографија за време на чистењето на одводен канал во близина на с.Црнобуки7

Picture7

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.