АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 01.04 до 05.04.2024 година извршија чистење на одводeн канал во близина на с.Породин, одводен канал во близина с.Крклино и чистење-интервенција на насипот од десна страна на Велушка река. Во наведениот период исчистена е одводна каналска мрежа во должина од 1500 метри.

Фотографија за време на чистењето на одводен канал во близина на с.Породин

Picture1

 

 Фотографии за време на чистењето на одводен канал во близина на с.Крклино

Picture2Picture3

Чистење-интервенција на насип од дена страна на Велушка река

Picture4Picture5

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.