АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Вработените од подружница Прилепско поле – Прилеп ги искористија поволните временски услови и активно работат на чистење на зафатите за собирање на вода за тековната сезона за наводнување – 2022 година. Активностите се проследени со фотографии:

1 23

Увид на акумулација Прилеп и доток од реки кои ја полнат акумулацијата

45

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.