АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Подружницата Битолско Поле – Битола во периодот од 21.02.2022 година до 25.02.2022 година иврши чистење на одводни канали во близина на село Карамани по барање на месното население. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 1700 метри.

Во прилог се фотографии од работата на терен.

1

Фотографија пред чистење на 21.02.2022 година

 

2

Фотографија за време на чистење на 21.02.2022 година.

3

Фотографија пред чистење на 22.02.2022 година

4

Фотографија за време на чистење на 22.02.2022 година.

5

Фотографија пред чистење на 23.02.2022 година

6

Фотографија за време на чистење на 23.02.2022 година.

7

Фотографија пред чистење на 24.02.2022 година

8

Фотографија после чистење на 24.02.2022 година

9

Фотографија пред чистење на 25.02.2022 година

10

  Фотографија после чистење на 25.02.2022 година

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.