АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во периодот од 14.02.2022 година до 21.02.2022 година, подружница Црн Дрим – Охрид започна со чистење на одводен канал број 5 во Струга. При тоа, машински се исчистени околу 800 метри должина од овој одводен канал. Истовремено е изнесуван и материјал и е вршена сеча на повеќе годишна дива растителна вегетација. Во периодот од 21.02.2022 до крајот на месец февруари се изврши сеча на дива вегетација (евли, јасики, трње итн. ) и се продолжи со рачно чистење на каналот, колку што дозволуваа условите за работа.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.