АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Согласно годишната програма на Подружница Тетово-Тетово за припрема на Хидромелиоративните системите за наводнување за 2022 год. во месец Март ( во период од 28.02 – 04.03.2022 година ) исчистени се рачно 1.000 м. земјена и бетонска каналска мрежа и тоа:

- Рачно чистење на бетонски канали низ с.Фалише во должина од 400м;P

Во период од 28.02 до 02.03.2022год., рачно се чистеше секундарни и терцијални бетонски канали низ с.Фалише од вегетација и наносен материјал .

 

*Рачно чистење на земјени бразди во атарот на с. Фалише, м.в. Долна Резика / Горна Резика

 

 - Рачно чистење на бетонски канали низ с.Сараќино во должина од 600м;

Во период од 02.03. до 04.03.2022год., рачно се чистеше секундарни и терцијални бетонски канали низ с. Сараќино од вегетација и наносен материјал .

 

 *Рачно чистење на земјени бразди во атарот на с. Сараќино, м.в. Долна Резика

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.