АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Подружницата Јужен Вардар од Гевгелија ги искористи поволните временски услови во втората половина од месец февруари и почетокот на март за интезнивно чистење и подготовка за претстојната сезона за наводнување. Се кастреше вегетација на Зафат на Серменинска река, чистење на вегетацијата на брана Паљурци и брана Селемли, како и поправка и санирање на повеќе дефекти. Дел од активностите ги објавуваме во галеријата со слики:

12


- Чистење и кастрење вегетација на Зафат на Серменинска река (ХМС Негорци Прдејци)

 

 34

 


- Поправка, санирање на дефект на DC 8/ GC 3, OD 125 /110, (ХМС Негорци Прдејци)

56
- Поправка, санирање на дефект на DC 8/ GC 3, OD 110, (ХМС Негорци Прдејци)

 

 78910

 - Чистење, кастрење вегетација од преливник и испусен канал на Брана Селемли,

 

11
- Кастрење и чистење вегетација на Брана Паљурци

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.