АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во перодот од 07.03.2022 година до 14.03.2022 година АД Водостопанство на РСМ Подружница Берово со свои преставници, вработени, вршеше надзор и контрола на регулација и уредување на речното корито на река Брегалница во с.Град, Општина Делчево. Се вадеше наносен матерјал, песок , чакал и камен, се чистеше ситна вегетација и се уредуваа насипите односно бреговите од едната и другата страна на реката.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.