АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Подружницата Битолско Поле – Битола во периодот од 14.03.2022 година до 18.03.2022 година вршеше чистење на одводни канали во близина на село Логоварди, Логовардски канал, с.Трн, с.Крклино и с.Долно Оризари. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 3000 метри.
Во прилог се фотографии од работата на терен:

Чистење на одводен канал во с.Поешево

 

 

Чистење на одводен канал во близина на с.Кукуречани(асфалтна база)

78

Чистење на одводен канал во близина на с.Бистрица

91011

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.