АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Подружница Скопско поле во периодот од 14.03-18.03.2022 година, го продолжи чистењето на каналот Баре со сисавци од лева страна во Општина Петровец. 

На 16.03.2022 година се чистеше сисавец на канал Азмак, во село Кадино, општина Илинден. Се чистеше со Липкер 916. Исчистени се 350 метри. 

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.