АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во периодот од 18.03-23.03.2022 година во рамки на работата на подружница Кумановско-Липковско Поле - Куманово се извршени повеќе активности за замена на азбестни цеви на прва грана – канал 20 и тоа демонтирање и монтирање на азбестен цеф ФИ 200.
Исто така е извршено ископување на 4-та грана канал 9 демонтирање и монтирање на ЕФ комад ФИ 125.
Се вршат сите потребни активности за оспособување на системот за наводнување за наредниот период за отпочнување на сезоната за земјоделски насади за тековна 2022 година.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.