АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во периодот од 21.03-23.03.2022 година, подружница "Скопско поле" изврши чистење на дел од канал Сува река, кај Оилко, Општина Илинден. Се работеше со Липхер 916. Исчистено е 1100 мерти и ќе се продолжи со чистење во наредниот период.

На 24.03 и 25.03.2022 година со Липхер 916 чистен е сисавец на канал Топлик 2 во Илинден,а во истиот период од 21.03- 25.03.2022 година, со гасеничар, се чистеа и сисавци на канал Баре кој се наоѓа во општина Петровец.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.