АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Во периодот од 23.03.2022 до 31.03.2022 година, од страна на подружница Кумановско-Липковско Поле - Куманово направени се повеќе интервенции на системот за наводнување и тоа на втора грана – индустриски вод. Направен е ископ како би се извршило заварување на челичен цев кој после извршена интервенција истиот е вратен во првобитна состојба.
Исто така направена е и друга интервенција на втора грана-индустриски вод, извршено е демонтирање на нефункционален шибер вентил и монтиран нов вентил и граната е пуштена во функција.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.