АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Во перодот од 28.03.2022 година до 04.04.2022 година подружница Берово-Берово продолжи со работните активности на терен и тоа во с.Тработивиште Општина Делчево  машински и рачно со чистење на отворена каналска мрежа, како и во Берово - рачно чистење на Тиролскиот зафат на река Брегалница – чистење на нанос и тревна вегетација.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.