АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

На ден 28.03.2022 година монтирани се 5 вентили 2 цола на Ф-50 на ХС „Маркова река“. Ископ и монтирање на репарациона спојка Ф175 и истата е затрупена со машина.
На ден 29.03.2022 година избрусен варот и кренат табластиот затварач према Штучка река, а према главен канал Турија е спуштен. Бетонирање на оштетена бетонска облога со готов бетон на ГК Турија. Потршено 1м3 бетон.
На ден 30.03.2022 година со машински и рачен ископ утврден е дефект (пукната цевка) на канал Л-14 од ХС „Турија“.
На ден 01.04.2022 година заменета е цефка Ф200 Ц 5м на канал Л-14 од ХС „Турија“.

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.