АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Општина Кичево с.Србјани

Санирање на прелази на три места, со поставување на три азбестно-цементни цевки,  Ф 400 со должина од 5 м и поставување на тампон и чакал врз нив и по патот, како и прочистување на каналот од нанос, трева и разен вид на ѓубриште. Со тоа се спречи излевањето и неконтролирано течење на водата по селскиот пат.

Пред

134

 

Потоа

56

78

Општина Охрид, с.Косел

Се продолжи со рачно чистење на каналската мрежа за наводнување на каналот (отворен бетонски) за Црна Муренка, во с.Косел

91011

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.