АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 28.03.2022 година до 01.04.2022 година изврши чистење на одводни канали во близина на село Олевени и Логоварди. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 3000 метри.

Чистење во близина на с.Олевени-Општина Битола

 

 

Чистење во близина на с.Логоварди-Општина Битола

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.