АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

12

Рачно чистење на таложниците од Магистралниот канал Здуње Пирок т.н. Галатска таложница и Добридолска таложница- Општина Врапчиште

 

34

Чистење на дел од Бањичкиот систем покрај автопатот А2-Кичево-Гостивар во должина од 300 м.

56

Чистење на дел од Бањичкиот систем покрај автопатот А2-Кичево-Гостивар во должина од 300 м.

78

Чистење на Магистралниот канал Здуње- Пирок во Градско подрачје на О. Гостивар.

91011

Рачно исчистен дел од Бањичкиот систем во атар на с. Мердита- О.Гостивар во должина од 400м. Под автопатот А2 Гостивар- Кичево

121314

Рачно чистење на дел од Бањичкиот систем, во атар на с. Равен- О.Гостивар.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.