АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

1
- Поправка на хидранти,
- ХМС Валандово, Валандово

 

23

45
- Кастрење, чистење вегетација од бразди и јазови
- ХМС Конско,Гевгелија.

 

6

- Поправка на дефект под Живинарска фарма, Валандово,
- ХМС Валандово, Валандовo

78

- Чистење, кастрење на вегетација од канал Страиште – Валандово
- ХМС Валандово, Валандово


910
- Секојднено проверка и чистење на сита (филтри) и решетки на зафати за вода на река Кованска и река Серменинска,
- Проверка, управување со затварачи
- ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелиј


1112
- Машинско и рачно ископување на дефект ПВЦ 225 ,
- ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија


1314
- Поправка на дефект полиетилен ОД125 МВ.Крот, Негорци,
- ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.