АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Подружницата Битолско Поле – Битола во периодот од 04.04.2022 година до 08.04.2022 година изврши чистење на одводни канали во близина на село Карамани, Породин и IV-одводен канал,по барање на месното население. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 2700 метри.

Чистење во близина на с.Карамани-Општина Битола

 

 

Чистење  на IV-главен одводен канал во близина на Макпетрол-Општина Битола

 

Чистење во близина на с.Породин-Општина Битола

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.