АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

АД „Водостопанство на РСМ“, Подружница Брегалница - Кочани во периодот од 11-15.04.2022 година продолжи со извршување на следниве активности:

Чистење околу гумената преграда кај с.Грдовци од вегетација и нанос

123

 

45

Во КО.Грдовци чистење на наводнителен канал ГК.3 во с.Грдовци полн со секаков вид на отпад

678

Чистење на решетка на лев магистрален канал во с.Истибања
910

 

Поради започнување на наводнителната сезона се одвиваат голем број на активности околу припремата за пуштање на водата.

1.Во КО.Грдовци полнење на гумената преграда со вода и проверка да не е оштетена
2.Проверка на вратите за испуштање на водата на каналот
1112

Чистење на каналот од одрони на камења и чистење од секаков вид на отпад на излезот од с.Истибања. 1

 13141516

 

 1718

 Продолжено е со чистење со машина YANMAR во КО.Тркање мв.Бара

19

Почеток на сезона за наводнување во Зрновско од проточни води на Зрновска река
202122

Реконструкција на ДМК секција во КО.Соколарци
2324

KO.Спанчево чистење на бетонска каналетка од нанос и вегетација
2526

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.