АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Општина Кичево
Во место викано Калани (ореов ризманов), КО Карбуница, поради дефект на главен канал за наводнување (цевковод-азбесно цементни цевки), се направи машински ископ на длабочина од околу 2 метри, за да се види за каков дефект точно се работи. Дефектот ќе биде саниран во најкраток можен рок.

 

 

Рачно чистење на отворен земјен канал, од нанос и вегетација, во место викано Ајројца, и кај фабриката КСС, во кичевското поле.

78

Општина Дебарца
Рачно чистење на каналите за наводнување од нанос и вегетација во с.Велмеј и с.Издеглавје

 

910

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.