АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

1. ХМС Паљурци Богданци

1

- Контрола на терен, мерење ниво на вода во акумулација и управување со затварачи на главен цевовод,


2. ХМС Валандово, Валандово
2

- Поправка на дефект на ПС Јосифово
3. ХМС Валандово, Валандово
345

- Чистење нанос, кастрење на вегетација од мал канал Страиште – Голо Брдо

4. ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија
67

89


- Поправка на влезни сита (филтри ) зафат Кованска
- Секојднено проверка и чистење на сита (филтри) и решетки на зафати за вода на река Кованска и река Серменинска,
- Проверка, управување со затварачи ,
- Контрола и евидентирање на наводнети површини

5. ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија
1011

- Рачно и машинско затрупување на саниран дефект ПВЦ 225 с.Прдејци,
- Рачно и машинско затрупување на саниран дефект ОД140 мм, МВ.Крот

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.