АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Подружницата Битолско Поле – Битола во периодот од 11.04.2022 година до 15.04.2022 година изврши чистење на одводни канали во близина на село Крклино и IV-одводен канал,по барање на месното население. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 3800 метри.

Чистење во близина на складиштето на Макпетрол-Општина Битола

 

Чистење во близина на IV-одводен канал-Општина Битола

89

Чистење во близина на с.Крклино-Општина Битола

10111313

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.