АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Во периодот од 11.04 до 15.04.2022 година вработените во Подружница Радовишко Поле – Радовиш продолжија со чистење на отворената каналска мрежа. Рачно беа исчистени беа вкупно 2500 метри со што Главниот десен канал е исчистен до крај, а вработените продолжуваат да работат во една група на чистење на Главен Лев канал.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.