АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Завршување со рачното чистење на Бањичкиот Систем од муљ, вегетација, отпадоци, делници со песок во должина од 11 км. Во тековниот период преостанува оспособување на испусните врати кои се наоѓаат по должина на каналот.

123

 


Рачно чистење на дел од бетонскиот канал На Бањичкиот систем.

45

Рачно чистење на дел од земјен канал од Бањичкиот систем во атар на с. Долна Бањица 

67

 

Рачно чистење и сечење на вегетација на дел од Бањичкиот систем во атар на с. Горна Бањица, О. Гостивар.

 

 89

1011

Машинско чистење на дел од Магистралниот канал Здуње- Пирок во градското подрачје на О. Гостивар.

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.