АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Подружница-Брегалница - Кочани во периодот од 18.04.2022 до 21.04.2022 година ги има извршено следниве активности:

Во КО.Кочани на ГК -5 отварање на бент за наводнување 

12

 

 34

КО.Спанчево чистење на бетонска каналетка рачно и машински
Утовар во тракторска приколица и истовар на истата

567

8910

Пуштање на водата за сеидба на оризовите површини од проточните води во КО.Кочани мв.Слатина

 1112

 Правење на бент во КО.Оризари на Оризарска река 

131415

 1617

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.