АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

ХМС Паљурци Богданци 

1- Контрола на терен, мерење ниво на вода во акумулација и управување со затварачи на главен цевовод
ХМС Валандово, Валандово

234

- Поправка на хидранти МВ Чештево,
- Поправка на затварач ф250 МВ Раброво
- Поправка на затварач ф250 Валандово,

 

ХМС Валандово, Валандово 

5

- Рамнење на место со шахти рачно и машински,

 

6

- Пуштање на вода (пробно )во нов систем Удово- Страиште,

 

 

ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија

789

1011

- Секојднено проверка и чистење на сита (филтри) и решетки на зафати за вода на река Кованска и река Серменинска,
- Поправка на влезна решетка на зафат Серменинска,
- Проверка, управување со затварачи,
- Контрола и евидентирање на наводнети површини

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.