АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

На ден 18.04.2022 година затворен е крак од ХС „Маркова река“ поради замена на вентил Ф50.
На ден 19.04.2022 година е утврден дефект на главен канал Турија, делница Сушица – Ново Село.
На ден 20.04.2022 година поправен е затварач на канал Л-20, а на канал Л-21 потрено е нов затварач од ХС „Турија“.
На ден 21.04.2022 година заменет е скршен ПГС Ф200 В и потрошено е 2бр. адаптер спојки.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.