АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

На ден 11.04.2022 извршено е рачно подбивање на цефка и машинско затрупување на канал Д-7 од ХС „Турија“
На ден 12 и 13.04.2022 извршено е машински и рачен ископ и насип од 10м за замена на дихтунг на фланша од доводен цевковод Ф-500 од ХС „Маркова река“.
На ден 11-15.04.2022 се врши чистење на Иловичка река. Пуштање на вода во ХС „Маркова река“.
На ден 15.04.2022 извршена е поправка на среден затварач на канал Л-9 на ХС „Турија“

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.