АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

-Кај главниот десен магистрален канал во КО.Соколарци извршена е обиколка и направен увид на состојбата на каналската мрежа при што се лоцирани низа оштетувања има паднато кампади така што се санираат рачно и машински со багер LIEBHERR.

123

 

 Во КО.Соколарци копање на земјени вади за спречување на излевање на водата од оризните ниви.

45

Во КО.Зрновци копање на земјени вади

67

Рачно чистење на земјени канали во мв.Чука КО.Грдовци

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.