АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

На ден 18.04.2022 Подружница Прилепско Поле – Прилеп започна со монтажа на вентили, односно оспособување на хидросистемот за сезоната за наводнување 2022 година. Во прилог распоред на каналите кои се веќе оспособени. За термините за монтажа на вентилите, водокорисниците беа информирани преку локалните медиуми. При монтажата на вентилите и оспособувањето на каналите беа констатирани одредени дефекти кои во од беа санирани.Во прилог фотографии од истите.

 

РАСПОРЕД  ЗА ПОЛНЕЊЕ НА КАНАЛИТЕ - ДЕСНА  ПАДИНА - 2022 ГОД.

датум

ден

канал

18.04.2022

понеделник

Канал К-23 главен и краците 1,2,3 и 4 - лево према езерото

19.04.2022

вторник

Канал К-23/5, К-23/6, К-23/7,К-23/8 и К-23/9

20.04.2022

среда

Канал К-24/1, К-24/2, К-24/3,К-24/4 и К-24/5

21.04.2022

четврток

Канал К-24 главен и краците 6,7 и 8

26.04.2022

вторник

Канал К-29 ( Заград ) краци 1,2,3 и 4  и Канал К-31 главен

27.04.2022

среда

Канал К-31 краци 1,2,3 и 4 ( Заград ) - меѓу реки

28.04.2022

четврток

Канал К-33 главен и Канал К-33 краци 1,2,3,4 и 5 ( Заград )

29.04.2022

петок

Канал К-35 главен и Канал К-35 краци 1 и 2

           

тел. контакт 075/763-868 и 048/428-579

РАСПОРЕД ЗА ПОЛНЕЊЕ НА КАНАЛИТЕ - ЛЕВА ПАДИНА - 2022 ГОД.
датум ден канал
18.4.2022 понеделник Канал К-С - сифон под автопат
19.4.2022 вторник Канал К-С - сифон над автопат
20.4.2022 среда  Канал К-5, канал К-6, канал К-7 и канал К-8 комплет
21.4.2022 четврток Канал К-12 над нов пат, канал К-12 меѓу патишта и канал К-13  меѓу патишта
26.4.2022 вторник Канал К-11 комплет
27.4.2022 среда Канал К-17 над нов пат и канал К-9 комплет
28.4.2022 четврток Канал К-10 комплет
29.4.2022 петок Канал К-20 до стар пат
тел. контакт 071/297-671 и 048/428-579

12

 

 

 

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.