АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

1. ХМС Паљурци Богданци 

12


- Контрола на терен, мерење ниво на вода во акумулација и управување со затварачи на главен цевовод

2. ХМС Валандово, Валандово 

3

- Поправка на дефект МВ Раброво, 

4

- Обработка на осовина за ПС Страиште,
- Подготовки на ПС Страиште за пуштање на вода

 3. ХМС Валандово, Валандово 

567

89

- Пуштање на вода во новиот систем Удово- Страиште, за наводнување на земјоделски култури на барање од земјоделски задруги

 4. ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија

101112

- Секојднено проверка и чистење на сита (филтри) и решетки на зафати за вода на река Кованска и река Серменинска,
- Проверка, управување со затварачи ,
- Контрола и евидентирање на наводнети површини,

5. ХМС Конско Гегелија 

131415

- Чистење на тиролски зафат Сифулајка,
- Поправка за затварачи

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.