АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Правење на бент и забивање на колци за регулирање на водата во
KO.Виница ,Градечка река мв. Балтлк 

12

 Правење на бент на река Брегалница во КО.Виница мв.Надба 

34

 Правење на бент на река Масалница во КО.Мојанци мв.Рокево 

 56

 Зафат на вода за прибачевски јаз со машина LIEBHERR 

78

 Зафат на бент на Оризарска река 

 910

 11

 Чистење на десен магистрален канал и зафат на бент во мв.Суви Брест и чистење на каналот од нанос . 

 1213

1415

Пуштање на вода во КО.Јакимово мв.Јакимовско поле и отварање на Мериска вада во КО.Јакимово од река Осојница

1617

 18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.