АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Подружница Црн Дрим Охрид продолжи со подготовка на каналите за почетокот на сезоната за наводнување.

Санирање на еродиран бетонски канал во м.в Просиште, с.Косел општина Охрид, во должина од 20-тина метри.
Припреми за бетонирање:

 

 

 Во Кичевското поле испрскани се со тотален хербицид (против трева), сите канали за градски реон, каналот во м.в.Страчка и кај фабриката КСС.

  

Редовна проверка и чистење на решетките на зафатот на река Треска во с.Другово

 

Рачно исчистен главниот канал во с.Мидинци, Општина Кичево

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.