АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

123

 Репарирање и поставување на испустни врати на зафатот на Бањичкиот систем во село Вруток.

 

 45

Машинско чистење на земјен канал во атар на село Тумчевиште

 6789

Машинско чистење на дел од Главниот канал Здуње- Пирок кој поминува низ река Маздрача и чистење на реката Маздрача во атар на село Неготино, Општина Врапчиште.

10111213

Машинско чистење на дел Магистралниот канал Здуње- Пирок во атар на село Неготино, Општина Врапчиште.

14151617

 Машинско чистење и отсранување на вегетација од Магистралниот канал Здуње- Пирок во атар на село Градец, Општина Врапчиште.

182122

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.