АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

На ден 03.05.2022 година направена е котрола на ХС „Водоча“ и пронајден е дефект и водата е спроведена до канал К-11.
На ден 04.05.2022 извршена е замена на хидрант Ф100 на канал К-2 од ХС „Водоча“. Отворен затварач на К-2, затворен е К-2-2 и К-3 поради дефект. На К-11 дефект спојка.
На ден 05.05.2022 затворен е ГК према с. Баница ХС „Водоча“.На К11 утврден е дефект, изливање на вода од адаптер спојката. На К10 скршен приватен приклучок.
На ден 06.05.2022 поправени се три хидранти на ГК Водоча-Баница ХС „Водоча“.
На ден 07.05.2022 изработени се 2 бетонски блока МБ30 за замена на цевка Ф800 на ГК ХС „Турија“.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.