АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Согласно годишната програма на Подружница Тетово-Тетово за припрема на Хидромелиоративните системите за наводнување за 2022 год. во месец Мај ( во период од 02.05 – 06.05.2022 година ) исчистени се рачно 1.800 м. земјена и бетонска каналска мрежа и тоа:

- Чистење на секундарен земјен и бетонски канал низ с.Милетино во должина од 1800 м;

На ден 04.05. до 06.052022год., рачно се чистеше земјен и бетонски канал од вегетација и наносен материјал

  

 *Рачно чистење на бетонски/земјени бразди во атарот на с. Милетино, м.в. Крушевица

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.