АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

 

03.05.2022

вторник

Канал К-21 комплет и канал К-16 меѓу патишта

04.05.2022

среда

Канал К-19 главен, канал К-19/4 и канал К-19/5 над нов пат

05.05.2022

четврток

Канал К-19/1, канал К-19/2 и канал К-19/3 над нов пат

06.05.2022

петок

Канал К-18 над нов пат и канал К-18 меѓу патишта

09.05.2022

понеделник

Канал К-19 меѓу патишта и канал К-19 под стар пат

10.05.2022

вторник

Канал К-18 главен, канал К-18/3 и канал К-18/4 под стар пат

11.05.2022

среда

Канал К-18/1 и канал К-18/2 под стар пат

12.05.2022

четврток

Канал К-17  под стар пат

тел. контакт 071/297-671 и 048/428-579

03.05.2022

вторник

Караташ - комплет

04.05.2022

среда

Канал К-28 од Кичевско џаде до пруга

05.05.2022

четврток

Канал К-28 под пруга комплет

06.05.2022

петок

Канал К-30 со краци до пруга комплет

09.05.2022

понеделник

Канал К-30 под пруга до Разлеиште

10.05.2022

вторник

Канал К-30 Разлеиште  краци 6,7 и 8

11.05.2022

среда

Канал К-32 комплет од Кичевско џаде до пруга

12.05.2022

четврток

Канал К-32 комплет под пруга

тел. контакт 075/763-868 и 048/428-579

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.