АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Во Кичевското поле во место викано Ајројца (Косеница), саниран дефект,замена на вентил.

 Рачно ископан и изваден расипан вентил

12

 

Поставен исправен вентил

34

Во општина Охрид, с.Косел се заврши со репарација на еродиран, отворен бетонски канал, во м.в. просиште, со бетонирање на едната страна (горниот дел) околу 50-тина метри, за заштита од прелевање.

 

Во с. Косел на истиот канал, во м.в. Просиште за Долни Косел,на друга позиција, се санираше каналот еродиран, со бетонирање на неколку позиции, со претходно рачно чистење и отстранување на наносот со трактор.

12

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.