АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Вработените во Подружница Битолско Поле – Битола во периодот од 09.05.2022 година до 13.05.2022 година извршија чистење на Јардерски порој во близина на село Гермијан и IV-одводен канал,по барање на месното население. За тој период се исчисти и доведе во функција одводна каналска мрежа во должина од 3500 метри.

Чистење во близина на IV-одводен канал-Општина Битола

 

Чистење на Јардерски порој во близина на с.Гермијан-Општина Новаци

 


Чистење на IV-одводен канал во близина на складиштето на Макпетрол-Општина Битола

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.