АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Општина Охрид

Во с.Косел, место село, репарирање на еродиран, отворен бетонски канал, кој поминува низ приватен имот. Репарирање на основата на каналот со бетонирање во должина од 10-тина метри.
 

Општина Струга
С. Корошишта
Рачно чистење на отворен бетонски канал во место викано Горна расница. 

 

Општина Кичево (санација на дефекти)
Замена на уште еден расипан вентил, во место викано ајројца.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.