АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

АД „Водостопанство на РСМ“ – Скопје, Подружница-Брегалница - Кочани во овој период продолжи со извршување на следниве активности:

Чистење на вади во КО.Виница мв.Надба 

123

 

 Чистење на вади во КО.Виница мв.Стара река 

456

 78

 Отварање бент на река Брегалница за Прибачевски Јаз во КО.Истибања 

 910

Правење и чистење на вади во Ко.Лески 

1112

 Чистење на Главен Лев магистрален канал мв.Коноски пат КП.6070 

1314

 Правење на земјени вади за наводнување во КО.Грдовци мв.Старо корито 

 1516

Крпење на канал RK-7 од ГК-3 во КО.Оризари

1718

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.