АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Во перодот од 16.05.2022 година до 23.05.2022 година АД „Водостопанство на РСМ“ – Скопје, Подружница Берово ги презеде следните активности :
Рачно чистење на отворениот канал Горно поле од нанос и вегетација во село Разловци Општина Делчево

 Покрај село Разловци, општина Делчево, се работеше на санација на Бентовите на селски канал и Бајов канал во село трботивиште општина Делчево и тоа со изнајмување на градежна машина како и рачно санирање со полнење на вреќи и оградување со дрвја и камења.

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.