АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Во КО.Зрновци чистење на бетонски канали и правење на бент за наводнување на Зрновска река 

 

 123

 

 456

 

Прочистување на вада за одводнување во КО.Бања 

 

 78

 

Копање на вада за одводнување,интервенција за заштита на куќите од поплавување во с.Соколарци предезвикано од оштетен канал за наводнување 

910

 

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.