АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

ХМС Паљурци Богданци 

1- Контрола на терен, мерење ниво на вода во акумулација и управување со затварачи на главен цевовод
ХМС Валандово, Валандово 

23

- Попрвка на цевовод АЦЦ 175 Ц МВ Раброво - бетонирање

ХМС Валандово, Валандово 

4

- Пуштање на вода во новиот систем Удово- Страиште, за наводнување на земјоделски култури на барање од земјоделски задруги

ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија 

56

- Секојднено проверка и чистење на сита (филтри) и решетки на зафати за вода на река
Кованска и река Серменинска,

- Проверка, управување со затварачи ,
- Контрола и евидентирање на наводнети површини 

7

- Дефектот на главен цевовод полиетилен ф450 ПН 10, (мв Крот - Негорци) e во фаза на санација

 


ХМС Конско – Гегелија 

8

- Проверка, управување со затварачи ,
- Контрола и евидентирање на наводнети површини

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.