АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

12

Машинско чистење на дел од земјен канал во атар на с. Дебреше – општина Гостивар 

 

34

Машинско чистење на споредна земјена бразда в.м голем трн во атар на с. Дебреше – општина Гостивар 

56

 

Рачно чистење на дел од т.н горен канал во атар на с. Дебреше – општина Гостивар 

78

Машинско чистење на земјена бразда во атар на с. Дебреше – општина Гостивар 

910

Машинско чистење на земјена бразда во атар на с . Дебреше – општина Гостивар , викано место Чатал 

1112

Рачно чистење на т.н Галатска таложница во атар на с. Галате и дел од магистралниот канал Здуње – Пирок во градско подрачје на Гостивар

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.