АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

12

Машинско чистење на дел од т.н горни канал во атар на с. Дебреше – општина Гостивар 

 


34

56

Машинско чистење на земјена бразда во м.в Грм во атар на с.Тумчевиште – општина Гостивар 

789

 

Рачно санирање на дел од испукнатиот канал од Бајничкиот систем во атар на с. Горна Бајница – општина Гостивар 

1011

Машинско чистење на поток од Врапчишка река во атар на с. Чегране – општина Гостивар

1213

Машинско чистење на поток од Врпачишка река во атар на с.Форино и Тумчевиште 

1415

Машинско чистење на земјен канал во атар на с . Волковија- општина Брвеница

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.