АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

ХМС Паљурци Богданци 

1- Контрола на терен, меренје ниво на вода во акумулација и управување со затварачи на главен цевовод ,

ХМС Валандово, Валандово 

23

- Чистење на сифони

 

 

 

ХМС Валандово, Валандово 

4

- Кастрење, чистење на водостопански објекти

 

 

 

 

 

ХМС Негорци – Прдејци, Гевгелија 

56

- Секојднено проверка и чистење на сита (филтри) и решетки на зафати за вода на река
Кованска и река Серменинска,

- Проверка, управување со затварачи ,
- Контрола и евидентирање на наводнети површини, 

7

- Дефектот на главен цевовод полиетилен ф450 ПН 10, (мв Крот - Негорци) сеуште не е саниран,

 

 


ХМС Конско – Гегелија 

89

- Поправк на затварач ФИ 300 МВ форма

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.