АД "Водостопанство на РСМ" - Скопје

   

Календар на активности
Пон Вто Сре Чет Пет Саб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Во периодот од 25-29.07.2022 година, вработените во подружница Црн Дрим-Охрид продолжија со редовна проверка на каналската мрежа за наводнување и контрола на протокот на вода.
Општина Дебарца
Рачно затварање на водата на Волинската глава и во Мешеишта на Гашоската и Мазенкоската, како и отстранување на насобраното ѓубре и искршени гранки кои го попречуваа нормалниот проток на водата.

15

 

 

Општина Кичево
Ставање на насип од земја на главен канал кај разводните шахти во с.Србјани, за заштита од прелевање при поголема вода.

34

 

   

Користиме колачиња (cookies)
Ние користиме колачиња на нашата веб-страница. Некои од нив се од суштинско значење за работата на страницата, додека други ни помагаат да ја подобриме оваа страница и корисничкото искуство (колачиња за следење). Можете сами да одлучите дали сакате да дозволите колачиња или не. Забележете дека ако ги одбиете, можеби нема да можете да ги користите сите функционалности на страницата.